Grasrotandelen norsk tipping

AKE-stiftelsen er med i ordningen for Grasrotandelen. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. 5 % av beløpet vil da gå til denne foreningen. AKE-stiftelsen mottar mer enn gjerne din Grasrotandel! 🙂

Organisasjonsnr: 889978392

Sponsorater til bod

Takket være sponsorater fra Fjordkraft, Skandiabanken og Fana Sparebank har vi denne høsten kunnet starte bygging av en etterlengtet bod for oppbevaring av aktivitetsutstyr. Fantastisk dugnadsinnsats over flere helger. Nå gleder vi oss til å gjøre den ferdig og ta den i bruk!

Båt

Alle besøkende kan benytte seg av denne når det er sesong. Vi har redningsvester til både barn og voksne liggende på Soltun.

Tusen takk til FANA SPAREBANK!

AKE-stiftelsen har fått kr 10 000 som bidrag til utstyrsbod og aktivitetsutstyr. Når bod og mer aktivitetsutstyr kommer på plass, satser vi på mer aktivitet, glede, mestring og læring på Kvamskogen. Vi setter stor pris på støtten!

Kvamskogen landhandleri

I desember 2016 åpnet Kvamskogen Landhandleri på NAFen, kun 2 km fra parkeringsplassen. Her finner man alt man trenger av dagligvarer, i tillegg til et bredt utvalg av gårdsmat og drikke fra lokale produsenter. Åpent alle dager! For mer info og åpningstider, se her.