Hytten

Innhold/Fasiliteter

Antall soverom: 3 + hems

Antall sengeplasser: 11

Antall bad: 2

Bruttoareal: 90 m² + hems/loft

Parkering: 2 p-plasser på felles parkeringsplass

Tilrettelagt for rullestolbrukere: Ja

Soverom/sengeplasser

Hytten har tre soverom og en stor hems. Det er elleve sengeplasser (syv senger (en litt kort) og fire løse madrasser. Det er plass til flere madrasser på gulv hvis man tar med selv. Det er dyner og puter til elleve personer. Sengetøy må man ta med selv.

Kjøkken

Det er et stort og fint kjøkken med god benkeplass. Kjøkkenet inneholder kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, komfyr, vaffeljern, alt nødvendig bestikk, servise og vanlig kjøkkenutstyr. Det er spisebord med ti sitteplasser, samt ekstra bord og stoler.

Stue

Pent innredet stue med sofaer og vedovn. Ved finnes på hytten.

Bad

Det er to fine nye bad med fliser, varmekabler og dusjkabinett.

Hems

Gang og stort rom med egen dør og vindu. Her er det fint å sende opp de små for lek!

Oppvarming

Varmekabler i gulv, vaskerom, kjøkken og bad. Vedfyring.

Hund

Hund er tillatt etter avtale, men skal da være på gulvet. Om natten benytter hunden bur. Hytten har et sammenleggbart hundebur. Viktig med ekstra god rengjøring etter hundebesøk!

Parkering

Sommerstid kan man kjøre helt til hytten for avlevering av bagasje. Biler skal parkeres på felles parkeringsplass, her har vi to plasser. Parkeringslapp ligger i permen du får ved henting av nøkler. Vinterstid må man gå fra parkeringsplassen, dette tar rundt ti minutter. Hytten har pulk på hytten for å bringe bagasje/mat fra bilen vinterstid.

Området

Det er fine turområder i fjellet både sommer og vinter. Det er flere vann for bading i området, og man kan fiske i vannet nedenfor hytten. Hytten disponerer en robåt (for tiden til reparasjon). Vintertid er det preparerte løyper og flott akebakke rett utenfor døren. Kort kjøretur til skisentre som Eikedalen og Furedalen.

Utvask

Hytten må selv vaskes etter bruk. Man må selv ta med kluter, eller kjøpe «vaskepose» pålydende kr 100,- ved henting av infoperm og nøkler. Vaskemidler står på hytten.

Ta med

Toalett – og tørkepapir, kjøkkenkluter, håndklær, sengetøy, kluter til utvask og førstehjelpsutstyr.